Kiireinen kesä

Kesä alkaa olla ohi ja syksyiset ilmat alkavat saapua. Päätin jo keväällä että tänä kesänä reissataan ja niihän on tehtykkin, kesän käynisti moletain kesäreissut ja eilen palauduttiin Ruotsista.

Heinäkuun alussa käytiin Tartossa Hilden, Felixin ja Gretan kanssa erittäin onnistuneella näyttelyreissulla, kotiin tuli yhteensä viisi sertiä.

BaltJW-17 Duovas Lord Of The Ring
Lauantaina EX1 SA PU1 SERT ROP
Sunnuntaina Ex1 SA PU1 SERT VSP




Troppola Going To Graceland
Lauantaina EX1 SA PN1 SERT VSP
Sunnuntaina EX1 SA PN1 SERT ROP



Oscularia's You Must Love Me
Lauantaina ERI3
Sunnuntaina EX1 SA PN2 JSERT Rop-Junior




Elokuun alussa ajeltiin liettuaan "tyttöporukalla" eli Gretan, Hilden ja Ruthin kanssa. Hilde tyhjensi pöydän joka päivä, Ruth sai sertin ja Greta oli ottanut reissun loman kannalta :D . Hilde tuli kahden valiotittelin kanssa kotiin ja en voisi olla ylpeämpi tuosta pienestä prinsessasta, samalla tuli kahdelle omalle kasvatille, Hildelle ja Ruthille liput Cruftsiin, mieletöntä <3 

Oscularia's You Must Love Me
Perjantaina Ex1 SA JSert VSP-Juniori Crufts quality
Lauantaina EX1 SA Jsert VSP-Juniori -> LT&EE JCH
Sunnuntaina EX1 SA Jsert VSP-Junior


Oscularia's Nothing To Lose 
Perjantaina EX1 SA SERT VACA Crufts quality
Lauantaina EX2
Sunnuntaina EX3

Troppola Going To Graceland 
Perjantaina EX2
Lauantaina EX2
Sunnuntaina EX2

Kun liettuan reissusta oli toivuttu lähdimme ruotsiin, ilman mitään odotuksia, lähinnä viemään Felixiä sukuloimaan. Oli kiva nähdä iso määrä mopseja kehässä, paljon sellaisia koiria joita ei ole aikaisemmin nähnyt kuin kuvassa. Ruth yllätti molempina päivinä sijoittumalla isossa avoimessa luokassa jossa lauantaina oli 12 koiraa sekä sunnuntaina 16 eli enemmän kuin suomessa on koiria kehässä ;). Felix osallistui äitinsä jälkeläisluokkaan lauantaina joka oli hienosti BIS3, paljon onnea Eija & Lasse sekä hienot Duovas-mopsit <3 

Oscularia's Nothing To Lose 
Eskilstuna EX5 SA
Norrköping Ex3

BaltJW-17 Duovas Lord of The Ring
Eskilstuna Ex3
Norrköping VG4







Gustav on kasvanut paljon ja täytti juuri viisi kuukautta. Gustav aloittaa näyttelynsä Kääpiökoirien erikoisnäyttelystä ensi viikonloppuna. 







Kommentit

Suositut tekstit